Quotum - hazlo posible en tu ciudad

TALLER PER A FAMILIARS I CUIDADORS DE PERSONES AMB ALZHEIMER O ALTRES DEMÈNCIES

Taller
Tags: alzheimer, demencias, dependencia, cuidadores,

El taller està dirigit a persones familiars o cuidadors de persones que pateixen demència (Alzheimer, ictus, frontotemporal, cossos de Lewy, etc.), i estarà enfocat a les necessitats dels cuidadors.

Estes malalties no són patides per una sola persona sinò que tot el seu voltant queda afectat. Els familiars viuen amb el canvi constant del familiar afectat sense saber molt bé com actuar ni que fer per ajudar-lo. En la majoria dels casos acaben sofrint trastorns psicològics com ansietat, depressió, etc. que empitjora encara més la situació. Al taller oferim informació, formació i un espai d’alleujament i ajuda per tal de millorar el dia a dia dels cuidadors.

El taller està dirigit a persones familiars o cuidadors de persones que pateixen demència (Alzheimer, ictus, frontotemporal, cossos de Lewy, etc.), i estarà enfocat a les necessitats dels cuidadors.

Temes a tractar:
• Informació general de les malalties neurodegeneratives.
• Què causa i com respondre als canvis en la conducta d’una persona amb Alzheimer.
• Creació d’activitats dissenyades per a la millora de la qualitat de vida.
• Formes de reduir la tensió.

Dia i hora: 21 de març 2015, de 10 a 13 hores.

Lloc: PROLIDERA, C/San Sebastià, nº 10, 1, 2 Algemesí (València).

Nombre de places: màxim 15.

Preu: 12 €/persona.

Impartit per: Carol Gutiérrez, psicòloga especialista en demències.

Preinscripcions: enviant un missatge a carol@prolidera.com amb l'assumpte "Taller cuidadors", indicant el nom, cognoms i un telèfon de contacte, o telefonant al 635631206.

Jose Terrés Molina
Psicología, coaching, capital humano

Jose Terrés, director de PROLIDERA fábrica de líderes con corazón (www.prolidera.com), es Licenciado en Psicología colegiado y Coach, además de Técnico Superior de Prevención de Riesgos Laborales (especialidades Seguridad en el Trabajo y Ergonomía y Psicosociología Aplicada). Aporta más de doce años de experiencia profesional en puestos de responsabilidad directiva en las áreas de Recursos Humanos y Prevención de Riesgos Laborales en empresas del sector industrial, además de una dilatada experiencia como formador y coach, tanto en las empresas en las que ha trabajado como en entidades e instituciones diversas. Su formación alcanza especialidades tales como Practitioner Programación Neurolingüística, Master Terapia Congnitivo-Conductual, Mediación y Resolución de Conflictos, Inteligencia Emocional, Liderazgo Estratégico, Auditoría de Prevención de Riesgos Laborales, etc.