Quotum - hazlo posible en tu ciudad

Primera Sessió Cinema en anglés al Sodi 27 de febrer 19:00 hores

Actividad
Tags: aer, soterrani de les idees, cinema, anglés, listening,

Visionat de la pel·licula \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Back to the Future\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" en angles, subtitolada en anglés

La Associació de Emprenedors Rurals organitza una altra activitat mensual al Soterrani de les Idees, el coworking d'Ontinyent.

En aquesta ocasió es tracta de millorar el nostre "listening" vegent pel·licules en anglés. Com als organitzadors ens encanta el cinema americà dels anys 80, el cicle constarà de pel·lis com Back to the Future, Gremlins, Robocop, Big, etc.

Estaràn subtitolades en anglés per a que l'aprenentatge i la assimilació siga més efectiva.

L'activitat és completament gratuïta i oberta a tots

Rafa Villarraso
Arquitectura, diseño y construcción

Soy Arquitecto Técnico en TecniAT, donde desarrollo trabajos relacionados con apertura de actividades en locales, eficiencia energética, desarrollo de proyectos técnicos para licitaciones de obras y documentación gráfica arquitectónica. Además, desde 2013 soy miembro de AER, donde colaboro principalmente en la gestión del coworking El Soterrani de les Idees, en Ontinyent, fomentando en la medida de lo posible el trabajo colaborativo. Además de mi trabajo, me encanta leer, dibujar, escribir y me pirran los juegos de mesa.